Élőszereplős videó
+4
Thor
Hawkins
TERRORISTA
Bundyclan(Ádám)
8 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Élőszereplős videó
Hellosztok!
Páran már ismertek és talán még emlékeztek, hogy nekem a filmezés a hobbim/érdeklődési köröm és ezzel kapcsolatban írom ezt a topic-ot.
Sok eséllyel a tovább tanulásomnak is köze lesz hozzá és egy filmes csoportot is szeretnék majd szervezni ezért gondoltam, hogy nem ártana
ha lenne egy jó videó amit betudnék mutatni. Meg is találtam a tökéletes feladatot magamnak ami megvalósítható vagy legalábbis annak találom.
Egy közeljövőben megjelenő játékhoz szeretnék élőszereplős videót csinálni ami a ps3-ra jön csak ki. A játék neve "The Last of Us" aminek a játékmenete
kicsit "realisztikusabb", legalábbis annyira,hogy egy jó videót lehessen belőle csinálni.
Erre a videóra alapoznám azt amit majd fogunk csinálni: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9cVBXXFoWks#t=583s
A helyszínen még gondolkodom (pátka az egyik lehetséges hely , közel is van).
Azért írtam ezt ide mert kellenének emberek a videóhoz (5-6 ember körülbelül) és mert fegyverre is szükség lenne és gondoltam,hogy hátha érdekelne pár embert. Még dátumot nem tudok mondani és elsőnek még a kamerát is be kell szereznem addig meg fölösleges dátumról beszélni.
Ha megvalósulna ez az egész akkor én fizetném a benzint is természetesen és akár ha szükség lesz rá akkor a pályát/helyszínt is.
Ha van kérdés nyugodtan kérdezzetek és köszönöm
Páran már ismertek és talán még emlékeztek, hogy nekem a filmezés a hobbim/érdeklődési köröm és ezzel kapcsolatban írom ezt a topic-ot.
Sok eséllyel a tovább tanulásomnak is köze lesz hozzá és egy filmes csoportot is szeretnék majd szervezni ezért gondoltam, hogy nem ártana
ha lenne egy jó videó amit betudnék mutatni. Meg is találtam a tökéletes feladatot magamnak ami megvalósítható vagy legalábbis annak találom.
Egy közeljövőben megjelenő játékhoz szeretnék élőszereplős videót csinálni ami a ps3-ra jön csak ki. A játék neve "The Last of Us" aminek a játékmenete
kicsit "realisztikusabb", legalábbis annyira,hogy egy jó videót lehessen belőle csinálni.
Erre a videóra alapoznám azt amit majd fogunk csinálni: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9cVBXXFoWks#t=583s
A helyszínen még gondolkodom (pátka az egyik lehetséges hely , közel is van).
Azért írtam ezt ide mert kellenének emberek a videóhoz (5-6 ember körülbelül) és mert fegyverre is szükség lenne és gondoltam,hogy hátha érdekelne pár embert. Még dátumot nem tudok mondani és elsőnek még a kamerát is be kell szereznem addig meg fölösleges dátumról beszélni.
Ha megvalósulna ez az egész akkor én fizetném a benzint is természetesen és akár ha szükség lesz rá akkor a pályát/helyszínt is.
Ha van kérdés nyugodtan kérdezzetek és köszönöm
Bundyclan(Ádám)- Private First
- Hozzászólások száma : 20
Re: Élőszereplős videó
engem érdekelne hogy milyenek a szerepkörök? szöveget kell-e tanulni? milyen öltözéket ajánlasz? milyen típusú fegyverek kellenek? valamint az a meghatározhatatlan időpont.
TERRORISTA- Private
- Hozzászólások száma : 14
Igen nagyjából ezek a fontos kérdések, tehát hogy kb miylen korszak fegyverei kellenek. Én benne vagyok egyébként.
Amúgy zombis túlélős játék..
Szólj miben kell segítség, és amit tudunk megteszünk a siker érdekében.
Hawkins- Corporal Gold
- Hozzászólások száma : 146
A dátummal kapcsolatban még nem tudok válaszolni de amint van infó ezzel kapcsolatban, természetesen írni fogok.
Szöveg: Szöveget nem kell tanulni mert a videó hangsúlya nem a szövegen, hanem a harc adta feszültségen lesz inkább a hangsúly.
Ami kisebb szöveg van az olyan,hogy ott helyben elsőre meglehet jegyezni. ( 1-2 mondatos átlagos szöveg)
Öltözék: Ez a jó része: Nem kell nagyot gondolni, bármilyen átlagos-hétköznapi ruha jó DE olyan amit nem sajnálsz bepiszkolni, mert azért az eléggé kérdőjeles lenne, hogy ha egy ilyen környezetben hirtelen előbukkan egy "makulátlan túlélő ". Amit én mondanék:
- Egy farmer és valami zöldes/barnás felső ( póló, pulóver , ing) vagy katonai nadrág és egy átlagos fölső vagy valami sima nadrág és katonai ing.
Fegyverek: 2-3 pisztoly ( a revolver jobban illene hozzá de egy rendes is megteszi) és egy darab sörétes.
Szerepkör: 1 főszereplő ( emberek számától függően lehet,hogy lesz még egy) és 3-4 "bandita".
Maga a szituáció annyi ,hogy a főszereplőnk az elhagyatott épületek közt akar tovább menni egy város fele mert az erdő sokkal veszélyesebb és belebotlik egy túlélő csoportba az épületeknél akik -elsőnek lőnek és csak aztán kérdeznek- félék. A banditákat nem úgy akarom bemutatni, hogy gonoszak hanem egyszerűen csak a túlélés miatt cselekednek úgy ahogy az adott szituációban.
Szöveg: Szöveget nem kell tanulni mert a videó hangsúlya nem a szövegen, hanem a harc adta feszültségen lesz inkább a hangsúly.
Ami kisebb szöveg van az olyan,hogy ott helyben elsőre meglehet jegyezni. ( 1-2 mondatos átlagos szöveg)
Öltözék: Ez a jó része: Nem kell nagyot gondolni, bármilyen átlagos-hétköznapi ruha jó DE olyan amit nem sajnálsz bepiszkolni, mert azért az eléggé kérdőjeles lenne, hogy ha egy ilyen környezetben hirtelen előbukkan egy "makulátlan túlélő ". Amit én mondanék:
- Egy farmer és valami zöldes/barnás felső ( póló, pulóver , ing) vagy katonai nadrág és egy átlagos fölső vagy valami sima nadrág és katonai ing.
Fegyverek: 2-3 pisztoly ( a revolver jobban illene hozzá de egy rendes is megteszi) és egy darab sörétes.
Szerepkör: 1 főszereplő ( emberek számától függően lehet,hogy lesz még egy) és 3-4 "bandita".
Maga a szituáció annyi ,hogy a főszereplőnk az elhagyatott épületek közt akar tovább menni egy város fele mert az erdő sokkal veszélyesebb és belebotlik egy túlélő csoportba az épületeknél akik -elsőnek lőnek és csak aztán kérdeznek- félék. A banditákat nem úgy akarom bemutatni, hogy gonoszak hanem egyszerűen csak a túlélés miatt cselekednek úgy ahogy az adott szituációban.
A játék ellenfelei 2 csoportba oszthatóak a fertőzöttek és az emberek.Hawkins írta:Igen nagyjából ezek a fontos kérdések, tehát hogy kb miylen korszak fegyverei kellenek. Én benne vagyok egyébként.
A legtöbb videó amit eddig kiadtak főleg az utóbbiakkal való harcra összpontosított és ezért választottam ezt a részét.
Amúgy köszönöm a segítséget , sokat jelent!
A korunkbeli fegyverek kellenek hozzá, szerencsére.
az oké, csak hogy mennyire legyenek felszereltek, illetve amerikai területen, vagy európai területen akarod elképzelni?
Csakmert amerikában ritka az ak, nálunk meg az m4
Hawkins- Corporal Gold
Az előbb válaszoltam a terroristának is a fegyverrel kapcsolatban. 2-3 pisztoly (ha van revolver az a legjobb de más egyéb pisztoly is megteszi)Hawkins írta:az oké, csak hogy mennyire legyenek felszereltek, illetve amerikai területen, vagy európai területen akarod elképzelni?
A sztoriban Európában leszünk mert így nem kell 100% angolnak lennie a videónak és így szabad kezet kapok azzal kapcsolatban is ,hogy milyen
sorsa lesz a főszereplőnek.
A felszereléssel kapcsolatban:
Nem kell nagyot gondolni, bármilyen átlagos-hétköznapi ruha jó DE olyan amit nem sajnálsz bepiszkolni, mert azért az eléggé kérdőjeles lenne, hogy ha egy ilyen környezetben hirtelen előbukkan egy "makulátlan túlélő ". Amit én mondanék:
Engem is érdekel a dolog, de nagyban függ a részvételem az időponttól.
Thor- Admin
- Hozzászólások száma : 29
Én benne vagyok, egy revolvert fel tudok ajánlani a majdani forgatásra.
Buck(Kornél)- Gunner Silver
- Hozzászólások száma : 64
én is benne vagyok ha mást nem akkor fekvő halottnak pisztolyom és sotim nincsen de ha kell akkor akad egy ak74-esem.
TERRORISTA- Private
Na jövőhéten fog kiderülni ,hogy milyen kamerával fogjuk csinálni.
Már elkezdtem írni a forgatókönyvet is hozzá, majd ha kész akkor azt is megfogom mutatni.
Már elkezdtem írni a forgatókönyvet is hozzá, majd ha kész akkor azt is megfogom mutatni.
már várom kíváncsi leszek rá mit találsz most ki a multkori alkotásod nagyon tetszett. esetleg ha megvan még akkor azt elküldhetnéd egy linken vagy valamin. arra gondolok amit a pátka és lovasberény közötti pályán csináltál.
TERRORISTA- Private
Zsoltika- Private First
- Hozzászólások száma : 27
Haha, ha az a videó tetszett akkor várd ki ezt Azt a videót egy este alatt dobtam össze ami a hangon/effekteken meg is látszott. Amit most akarok majd csinálni az mindenben jobb lesz.
Fucki'n one person blue team wins!
Nagyon nagy videó.
Nagyon nagy videó.
Hawkins- Corporal Gold
köszi szépen
TERRORISTA- Private
Na úgy tűnik ,hogy meglesz a jó kamera is ( Canon 7D rendes lencsével és három aksival , ami eléggé jó dolog).
Már csak 2 kérdés az ami feltevődik: Mikor és Hol?
Hol: Szívem szerint Börgöndön szeretném megcsinálni a videót, nagyon jó a környezet ott VAGY Pátkánál ahol voltam én is télen.
Mikor: Júliusban valamelyik hétvégén kellene. ( kiv. 27-28)
Már csak 2 kérdés az ami feltevődik: Mikor és Hol?
Hol: Szívem szerint Börgöndön szeretném megcsinálni a videót, nagyon jó a környezet ott VAGY Pátkánál ahol voltam én is télen.
Mikor: Júliusban valamelyik hétvégén kellene. ( kiv. 27-28)
én mondjuk Börgöndre voksolok. a hétvége nekem mind1 mert szinte mindig szabad vagyok
TERRORISTA- Private
Igen, csak hallottam,hogy a Börgönd le van zárva vagy valami hasonló (biztonsági őr is akár) és emiatt mondtam azt,hogy nem biztos.
Pár apróság miatt elhalasztanám a videót Júliusban és Augusztusban lenne. Addig viszont a helyszínt majd tudom fixálni.
Hellosztok!
Elsősorban is bocsánat amiért inaktív voltam a forumon és egyébként is. A project még él csak annyi, hogy nem tudtam időben beszerezni a dolgokat.
Viszont már megszereztem a fényképezőmet/kamerámat és már aksikat is rendeltem hozzá. (Még egy szűrőt kell majd szereznem hozzá.)
Ami azt jelenti, hogy nekem 1 hónapon belül lesz meg hozzá az összes eszköz ami kellhet.
Viszont ma volt szerencsém kimenni Börgöndre és hihetetlenül bejön az atmoszférája és én azt a helyet preferálom a videóhoz.
Őrrel viszont nem találkoztam amit én jó jelnek veszek. Majd szolgálok kamera felvétellel is, hogy lássátok milyen a minősége.
És mert miért ne, csináltam egy teaser képet is a projecthez :
Elsősorban is bocsánat amiért inaktív voltam a forumon és egyébként is. A project még él csak annyi, hogy nem tudtam időben beszerezni a dolgokat.
Viszont már megszereztem a fényképezőmet/kamerámat és már aksikat is rendeltem hozzá. (Még egy szűrőt kell majd szereznem hozzá.)
Ami azt jelenti, hogy nekem 1 hónapon belül lesz meg hozzá az összes eszköz ami kellhet.
Viszont ma volt szerencsém kimenni Börgöndre és hihetetlenül bejön az atmoszférája és én azt a helyet preferálom a videóhoz.
Őrrel viszont nem találkoztam amit én jó jelnek veszek. Majd szolgálok kamera felvétellel is, hogy lássátok milyen a minősége.
És mert miért ne, csináltam egy teaser képet is a projecthez :
Nem lenne rossz ott ha megoldható lesz.
Buck(Kornél)- Gunner Silver
Szerintem is nagyon jó lenne ott. Am. héten csinálok az osztálynak egy klipet majd azt megmutatom és eldöntitek,hogy milyen a kamera minősége
Én is mindenképpen benne vagyok. ezt ki nem hagynám.
Nitro- Gunner Silver
Pedig van örség. Csak a laktanya kapuin bellül. Velük ha beszélsz, be fognak engedni. Belső részen még jobb helyek vannak.
Hawkins- Corporal Gold
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.